Az e-Számla kézbesítése

Címkék: e-Számla, Adminisztráció, e-Mail, Kézbesítés

e-számla letöltésA kiállított e-Számla vevőkhöz történő eljuttatása természetesen csakis elektronikus formában történhet, ezért bár lehetőség van az e-Számlákat valamilyen adathordozón (floppy lemez, CD/DVD, USB-ceruza) célba juttatni, a kézenfekvő megoldás azonban azok elektronikus úton történő megküldése.

Az e-Számlák továbbítása akár e-Mailben is történhet, azonban ezt a megoldást választva nem lennénk képesek nyomon követni számlánk „státuszát”. A problémát felismerve a DigitDoc e-Számla megoldását cégünk úgy fejlesztette ki, hogy az elkészült számlákról rendszerünk az Ön vevőjét e-Mailben értesíti, aki az e-Mail segítségével, biztonságos kapcsolaton keresztül töltheti le számláját.

Tehát a DigitDoc e-Számla megoldása segítségével Ön folyamatosan nyomon követheti a kiállított e-Számlák állapotát, azaz, hogy azt vevője megtekintette, letöltötte-e már és természetesen ennek megfelelően tehet meg esetlegesen szükséges lépéseket.

Maga a számla letöltése biztonságos kapcsolaton keresztül, egy egyedi azonosítókkal ellátott weblapról tölthető le (biztosítva ezzel, hogy minden vevője csak az ő részére aktuálisan kiállított számlához férhessen hozzá). A weblap tájékoztatást ad az e-Számlát letöltő vevő részére az e-Számlára vonatkozó jogszabályi rendelkezésekről, illetve az e-Számla kezelés szabályairól. Ezen túlmenően Önnek lehetősége van termékei/szolgáltatásai hirdetéseinek elhelyezésére, illetve akár arra is, hogy a szóban forgó weblapot cége arculatához, hivatalos weboldala megjelenéséhez igazítsuk. Ilyen módon Önnek lehetősége nyílik a hagyományos számlaleveles hirdetésekhez hasonlóan marketing üzenetének célbajuttatására számláinak kézbesítése során is!

A fentieken túlmenően a – DigitDoc e-Számla megoldását választva – a jövőben már a hiteles számlamásolat küldése sem jelent problémát vagy költséget az Ön számára, mivel az Ön saját e-Számla kezelő adminsztrációs felüleleten keresztül a korábban kiállíott számláit bármikor újból kiküldheti vevője részére.