DigitDoc e-Számla

Címkék: e-Számla, Hiteles számla

A DigitDoc e-Számla teljeskörű megoldást nyújt az elektronikus számlázás tekintetében oly módon, hogy az e-Számla kibocsátás bevezetése nem érinti a jelenleg használt rendszereinek cseréjét.

Jellemző hiba az e-Számla megoldások területén, hogy az általuk készített elektronikus számlák az emberi olvasó számára nehezen értelmezhető formában kerülnek kiállításra, esetleg számítógépes feldolgozásuk nehézkes, továbbá az elektronikus aláírás, illetve az időbélyegzés csak egy speciális szoftver segítségével ellenőrizhető.

A DigitDoc e-Számla megoldása, a számlaadatokból mindössze egyetlen fájlt készít az emberi olvasó számára is könnyen értelmezhető (Adobe) PDF formátumban, ugyanakkor eleget tesz minden vonatkozó törvényi rendelkezésnek is.

A DigitDoc e-Számla az Ön jelenlegi pénzügyi rendszeréhez, számlakiállító alkalmazásához kapcsolódva képes fogadni számlaadatait, melyeket felhasználva nem csak hiteles elektronikus számláit készíti el, de gondoskodik azok kézbesítéséről, valamint lehetőséget biztosít az Ön számára a folyamatok teljes ellenőrzésére, természetesen mindezt tökéletesen automatikusan, bármilyen manualitást nélkülözve.

Miben más a DigitDoc e-Számla?

  • 1. A DigitDoc e-Számla megoldása nem egy pénzügyi vagy számlakiállító alkalmazás vagy integrált rendszer, mindössze egy olyan külső informatikai modul, mely jelenleg alkalmazott rendszerhez kapcsolódva teljes körű megoldást nyújt az elektronikus számlázás tekintetében!
  • 2. Cégünk e-Számla szolgáltatását használva az elektronikus számlázás bevezetésével kapcsolatban semmilyen implementációs vagy egyéb beruházási költség nem merül fel, az e-Számla kibocsátás képességének megteremtése az első számla kiállításakor megtérül!
  • 3. A DigitDoc e-Számla költségkímélő megoldást jelent, mely eredményeképpen a hagyományos számlázásra fordított költségek akár 70%-a megtakarítható!
  • 4. A rendszer illesztése a jelenlegi pénzügyi rendszerhez nagyon egyszerű, így az elektronikus számlázás bevezetése akár napok alatt elvégezhető!
  • 5. A DigitDoc e-Számla megoldását alkalmazva az e-Számla mindössze egyetlen speciális (Adobe) PDF fájl lesz, mely teljes mértékben megfelel a hazai jogszabályi előírásoknak, illetve formátumából adódóan maximálisan felhasználóbarát!
  • 6. A DigitDoc e-Számlával készített elektronikus számlához tetszőleges formátumú és számú számlamellékelt csatolható, melyeket a rendszer az e-Számlával együtt ír alá, így azok a számlától elválaszthatatlanok, nem módosíthatóak lesznek.
  • 7. A DigitDoc e-Számla segítségével előállított PDF formátumú számlák tizedmásodpercek alatt készülnek el, így akár napi több tízezer számla együttes elkészítése sem jelent problémát!
  • 8. A DigitDoc e-Számla megoldás magában foglal egy teljeskörű számla adminisztrációs rendszert, melyben többek között nyomon követhető a számlák állapota, illetve státusza, vagyis hogy a vevő megtekintette-e, letöltötte-e már a részére kiállított számlát!
  • 9. e-Számla megoldásunk bevezetéséhez és használatához természetesen teljeskörű terméktámogatást, verziókövetést valamint szaktanácsadást biztosítunk!